Dan före dan

Hejsanhoppsan torsdag idag vilket betyder fredag imorgon woopwoop. 
Nej men praktiken fortsatte idag vilket va kul hahah, blev en timme och 20 min sen pga tuben så aa hahah! 

Imorgon börjar dj sm slutspelen i hallen och jag är så sjukt taggad, första matchen är mot Huddinge, och vi kunde nog inte haft något bättre motstånd hehe.💪


Tisdag

Så himla klyftig rubrik jag fick till där va... Nej men andra dagen på praktiken var det idag för den här veckan och det var faktiskt väldigt kul hahaha asså seriöst träningsverk i magen imorgon heheh. Efter praktiken var jag i stan med Josephine och även det var super kul haha, åt frozen yoghurt och gick i affärer, myspys :)

Imorgon har jag Match mot kungsängen asså kunde nog inte varit mer taggad!


2014



Ber om ursäkt till mina få läsare här på bloggen för min rent utsagt sämsta uppdatering haha. Jag har bara inte haft lust och typ glömt heheeh. nej men jag har faktiskt tänkt att börja blogga igen så får vi se hur länge det varar haha. Så vad har jag då gjort? jo jag har gått i skolan, varit ute på praktik varit med kompisar, och firat jul och nyår så aa haha mindre intressant. På onsdag är det då slut på lovet och jag har då praktik med Pinglaaan. Kommer inte kunna komma upp från sängen halv sex när jag knappt kommer upp när jag har väckarklocka kl 10.. då är det illa haha. Bilderna ovanför är btw från i höstas, men man skulle ju kunna tro att dom typ är tagna idag..! 

 

meegapixlar.blogg.se

En bild säger mer än tusen ord..

RSS 2.0