Glad Gladare Gladast





Hur glad kan man egentligen bli över ett ben?

Hejsansvejsan! Idag fich jag äntligen en praktikplats!! Så skönt. Jag ska ringa dit imorgon och fråga när och vart jag ska va. Det blir då alltså en vecka istället för tre... 
Idag fortsatte jag att slipa, spackla och fick även foga. Tanken var att jag skulle börja måla på måndag men då är jag somsagt inte där och imorgon är vi lediga. Det är nu bara en vecka kvar innan vi börjar med alla teoretiska ämnerna igen, jag har nästan glömt bort allt som skolan egentligen hör till som läxor och prov hahaha.
 

Dålig uppdatering



Jag vill först och främst be om ursäkt för den mindre bra uppdateringen! Jag har väl egentligen inget att skylla på förutom att det är så sjuuukt segt att redigera bilder från min dator. Jag ska ladda ner ett redigeringsprogram i en annan dator men har inte fått den än. Men  jag har bra många bilder på lager som bara väntar på att få bli redigerade så det blir bättre. sålänge får jag göra det bästa av situationen. typ ;)

grått och trist

 
 
 


Idag är det söndag, och iaf för mig en söndag utan söndagsångest. Fast det beror bara på att vi just nu har praktik i tre veckor, går in i andra veckan imorgon. Fast det dåliga är att jag inte har en praktikplats... Men kommer förmodligen att få det den här veckan. Så får sålänge vara i skolan och måla och sånt där, men det är faktiskt också väldigt kul så ja. 
 

cats



Igår blev jag så sugen på att fota lite innan det var dags för träning. Men visste inte riktigt på vad för att jag skulle inte hinna gå iväg, så passande nog var båda våra katter i närheten så fick snabbt byta objektiv och hann ta några bilder på dem. Jag blev faktiskt rätt nöjd med dem förutom den längst ner till höger för att den blev rätt så oskarp men jag tyckte ändå om den HaHa. 

Ikväll är det träning, i helgen är det seriestart i DJ191!
 
 

Det är historia



I söndags spelade vi somsagt Usm. Det blev en vinst, en oavgjord och en förlust. Med de resultaten gick vi inte vidare eftersom att vi blev trea i den gruppen. Det var såklart riktigt surt, fast det var så sjukt kul att möta riktigt bra lag och så. Men vi blickar framåt och ser fram emot DJ dm och till helgen då serierna börjar! 
 
 

USM



Imorgon har vi tre 97 matcher på schemat. Men det är inte vilka matcher som helst utan tre stycken sjukt viktiga, , nämligen ungdoms SM-kval! Så då har vi alltså tre matcher under dagen kl 10, 13 och 16 på hemmaplan, vilket är skönt! Det ska bli så otroligt roligt men jag är helt galet nervös.

Bilden är förövrigr tagen för två veckor sedan, då vi spelade DJ DM och gick vidare. AAAAAAH!
 

Motljus



I eftermiddags gick jag ut för att fota lite på baksidan eftersom att solen lyste så fint just där. Jag ville nämligen öva på att fota i motljus, vilket gick helt okej. Bilderna i sig kanke inte blev så super fina men det var inte just det som var tanken just då. 


 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

meegapixlar.blogg.se

En bild säger mer än tusen ord..

RSS 2.0