Söndagsångest

Heeejsan idag är det söndag vilket betyder den traditionella söndasgångesten och den är värre nu när vi går i skolan eftersom att man vet att prov och läxor väntar. Har en inlämning,två prov och en redovisning  den här veckan, mindre kul!  Men det här är sista veckan innan vi har våran sista praktikperiod innan sommaren! Plus ett galet efterlängtat  påsklov!! 

Igår hade jag match mot bro, det är slutspel i mitt i cupen och igår vad alltså kvarten! Vi vann med 6-2 vilket betyder att vi spelar semi nästa helg!!! Asså åååååh så sjukt taggad! 

Idag firade vi även hanna som fyllde år förra veckan 🎊🎉


Lill lördag

Heej idag är det onsdag vilket betyder Lill lördag. Då tycker jag och Josephine att man ska få ta det lite extra lugnt under dagen, och det var precis va vi gjorde haha. Vi gjorde typ ingenting på praktiken, varje gång vi var klara med en grej satt vi typ bara och prata och lyssna på musik heheeh såå cooozy! 

Men på fredag är vi iallafall lediga lagom  nice assååå och då åker jag och pappa upp till Mora för att kolla en grymt rolig innebandy match i min gamla hemma hall, såååå många minnen!! Men vi kommer iallafall hem sent på natten och på lördag morgon har jag match hahahah men får sova i bilen så det löser sig :D 



Bilder från när jag och Anton gick nere vid vattnet, myyyyspys! Man bara måste älska vädret! 

Sooorrryy

Heej haha ber om ursäkt för den urusla uppdateringen men jag skyller på praktiken hehe. Vi har haft praktik i en vecka nu och vi har typ slutat tidigast halv fyra varje dag förutom i fredags. Så jag kommer hem äter, åker på träning kommer hem äter och sover typ hahah asså man blir ju så sjukt trött när man kommer hem så man orkar typ inget annat. Men annars är praktiken väldigt rolig haha tiden går fort och det är alltid galet kul att vara med Josephine :D 

Nu är jag precis hemkommen från veckans fysträning och jag kan nog garantera en rejäl träningsverk imorgon :D 




meegapixlar.blogg.se

En bild säger mer än tusen ord..

RSS 2.0